Jaarcongres

NiRV Jaarcongres 2023

‘DE WAARDE VAN TOPSPORT, INVESTEREN IN JEZELF’

Het vierde NiRV Jaarcongres is op 1 juni 2023 op de energieke toplocatie ‘Papendal’ te Arnhem.

Een mooi programma is samengesteld met Toon Gerbrands als keynote speaker en een keuze aan middagsessies met verscheidene lezingen/workshops en diverse sportieve clinics. Lees onderstaand het volledige programma!

Deelname en PE-punten

Deelname aan het NiRV Jaarcongres bedraagt € 295,- per persoon excl. BTW.

Voor deelname aan het NiRV Jaarcongres worden aan Register Valuators 3 PE punten toegekend.
Mits minimaal één van de gekozen middagsessies een lezing betreft.

Neem een introducé mee

Tegen het gereduceerde tarief van € 175,- p.p. excl. BTW kan elke Register Valuator één introducé aanmelden.

Meld een introducé aan via de aparte aanmeldbutton ‘Introducé aanmelden’

Papendal; waar topsport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten

Geïnspireerd door de bosrijke omgeving en door de unieke connectie met (top)sport is de locatie van het NiRV Jaarcongres 2023 Hotel Papendal.

Adresgegevens:
Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Wij adviseren te parkeren op P1 of P2

Bereikbaarheid

Auto
Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo op Papendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar P1 of P2.

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar en kun je zorgeloos parkeren. Hier zijn ruim 500 openbare parkeerplaatsen inclusief invaliden parkeerplekken. Heb je een elektrische auto? Geen probleem! Achttien parkeerplaatsen zijn voorzien van oplaadpunten.

Openbaar vervoer
Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Je kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Je hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein.

Je kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stap je uit bij de halte Van der Valk / Papendal. Deze buslijn rijdt ook in het weekend. Wanneer je het kruispunt oversteekt ben je binnen enkele minuten op Papendal.

Taxi
Wil je niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. Vanaf het station ben je in slechts tien minuten brengt de taxichauffeur je naar Papendal. We hebben zelfs een ‘Papendal-taxi’, deze kun je reserveren via de receptie van ons hotel. De Papendal-taxi rijdt tussen 07.00-24.00 uur van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem. Wij raden je aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal-taxi’gaat. De kosten bedragen €20 per persoon per rit.

Logo
Nederlands Instituut voor Register Valuators

Voor een goed onderbouwde waardering.

Social icon
Bankgegevens
KvK: 24346429
BTW-nr: NL811857578-B01
Bank: NL57RABO0142473308
Contactgegevens
secretariaat@nirv.nl
076-5781383
Bredaseweg 108a
4902 NS Oosterhout
NiRV - © 2022 All rights reserved
Help mij met het vinden van een Register Valuator