Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Geert Slopsema
Geert Slopsema is sinds 2005 actief op het gebied van waardebepalingen en het adviseren van ondernemers bij aan- en verkooptrajecten. In 2009 heeft hij de opleiding Business Valuation aan RSM Erasmus Universiteit succesvol afgerond en sindsdien staat hij ingeschreven als Register Valuator bij het NiRV. Daarnaast staat hij ingeschreven bij de Stichting Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).
Lees meer
Patrick van Kollenburg
Lees meer
Isa Acar
Lees meer
Peter Paul Buijsrogge
Lees meer
Karel van der Krieken
Lees meer
Coen Lukaart
Mijn naam is Coen Lukaart en ik ben werkzaam binnen NewCold (een internationale speler op het gebied van diepvrieslogistiek) als manager van de Corporate Finance and M&A afdeling.
Lees meer
Hans Schmitz
Lees meer
Frank Smits
Lees meer
Harm van Heusden
Lees meer
Rocher Hulst
Lees meer
10 van de 386 leden