Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Jordy de Jong
Lees meer
Corne Jonker
Lees meer
Jeroen Oldengarm
Lees meer
Jan Willem de Jongh
Lees meer
Henk Vroemen
Ik opereer onafhankelijk vanuit een bedrijfskundige achtergrond, valuation en finance. Specialisatie is digitalisering/e-commerce, maar in de transactiepraktijk breder actief w.o. in agrofood, gezondheidszorg en circulariteit/energie. Ik treed op als (begeleidend) consultant en/of partijdeskundige in (beoogde) transacties, waar in voorkomende gevallen ook de rol van investeerder wordt ingenomen of ik als commissaris wordt benoemd. In relatie tot valuation is RSM/BV (2011) en TIAS/MBV (2014) doorlopen; sedert 2016 ingeschreven bij het NiRV.
Lees meer
Sander Storm
Witlox VCS is een full service accountants- en advieskantoor, met een unieke combinatie van generalisten en specialisten. Onze filosofie draait om ‘de mensen achter de cijfers’ en dat resulteert in bijzondere langetermijnrelaties. Mijn aandeel als Register Valuator draait hierin vooral om het waarderen en de aankoop- en verkoopbegeleiding van organisaties. Daarbij komt mijn ervaring met en achtergrond in het bedrijfsleven zeer van pas.
Lees meer
Joost Kunst
In mijn advieswerk richt ik mij op middelgrote ondernemingen in de industrie en de technische installatiesector. Ik ben bedrijfseconoom en Register Valuator en gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van bedrijfswaardering en de begeleiding van bedijfsoverdrachten. LineBreakLineBreakWat mij motiveert is om telkens de brug te slaan tussen economische theorie en de praktijk. Daar is Management Centrum goed in en daar probeer ik iedere dag een bijdrage aan te leveren. Mijn ambitie is om samen met mijn klanten succes te boeken op korte, maar liever nog, lange termijn.
Lees meer
Steven Storm
Lees meer
Dennis Ligthart
Lees meer
10 van de 387 leden