Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Peter Has
Lees meer
Martin de Jong
Lees meer
Bas van Soest
Ik ben als specialist in overname dagelijks bezig met transacties, waarbij het waarderen van bedrijven een vast onderdeel van het proces is. Daardoor heb ik veel ervaring in de praktijk. Daarnaast voer ik als register valuator vrij regelmatig waarderingsopdrachten uit in het kader van onder andere conflicten, echtscheidingen en schadeberekeningen.
Lees meer
Jules van Berlo
Lees meer
Gert Jan van Maanen
Lees meer
Guus van Houts
Lees meer
Bart van den Brule
Lees meer
Rens Gamers
Als gespecialiseerd overnameadviseur ondersteun ik ondernemers samen met een multidisciplinair team van onder andere juristen, fiscalisten en accountants. Al deze specialismen hebben we als Hoek en Blok in huis en dus zijn de lijntjes kort. We bedienen klanten in de profit sector zonder specifieke sectorfocus, maar we blinken uit in de sectoren dienstverlening (bijvoorbeeld de afvalbranche of de transportsector), IT, bouw en installatie, handel en productie. De belangrijkste activiteiten bestaan uit advisering bij overnametrajecten (aan- en verkoopbegeleiding), waarderingsvraagstukken en financieringen. Daarnaast bieden we ondersteuning aan ondernemers die voor een strategische beslissing staan of te maken hebben met (mogelijke) geschillen en hebben wij een netwerk van informal investors.
Lees meer
Gijs Vernoij
Werkzaam als belastingadviseur & Partner bij Gufo Office B.V., tevens trusted advisor en bedrijfswaardeerder.
Lees meer
Edwin Bosma
Lees meer
10 van de 389 leden