Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Aad Dobbe
Lees meer
Aad Faasen
Ik ben Aad Faasen. Mijn drijfveer is waarde en betekenisvol zijn voor klanten en relaties. Met waarderingsvraagstukken of het vaststellen van vermogensschade maar ook als business partner van u en uw bedrijf bij koop en verkooptransacties, bij bedrijfsoverdracht, financiering, een strategische analyse of in het geval van post merger integratie. Ik ben pragmatisch in mijn aanpak en maak complexe themas op begrijpelijke wijze inzichtelijk. Kwaliteit van dienstverlening staat bij mij voorop. Ik heb ruime ervaring in verschillende rollen als partijdeskundige als onpartijdige en onafhankelijke deskundige en als gerechtelijke deskundige.
Lees meer
Aad Janssen
Aad Janssen is zowel REV taxateur o.g. als register valuator. De expertise ligt met name in de (internationale) glastuinbouw en energieprojecten.,Aad Janssen is directeur/mede-eigenaar van een advies- ingenieurs en makelaarskantoor van circa 48 medewerkers.
Lees meer
Alco van de Bree
Alco is eigenaar van de Elysee groep (www.elysee.nl). Een boutique corporate finance kantoor met focus op nationale en internationale transacties en waarderingsvraagstukken. Met een dedicated team adviseren wij onze klanten en bereiken we de gestelde doelen.
Lees meer
Aldwin Heijns
Lees meer
Alexander den Boer
Lees meer
Alexander Niemeijer
Lees meer
Alex Micu
Lees meer
Alfred Stel
Lees meer
Ali Aztouti
Lees meer
10 van de 380 leden