Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Andre Niewzwaag
Drs. André Niewzwaag RV studeerde Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Business Valuation aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. ,,André typeert zichzelf als een doorzetter gericht op relaties. Hij bouwt graag aan goede contacten in de persoonlijke en zakelijke sfeer. Centraal staat het samen met de opdrachtgever optrekken, hem of haar van het best mogelijke advies voorzien en voor hem of haar het beste resultaat te realiseren.,,Zijn opvatting is dat een Register Valuator zijn werk alleen optimaal kan doen vanuit een onafhankelijke positie. Uiteraard in opdracht van één of meerdere partijen, maar zonder een ander belang in de bestaande of toekomstige organisatie. Die onafhankelijkheid biedt hij u. Als onafhankelijk adviseur staat hij u terzijde bij waarderingsvraagstukken, bedrijfsovernames, fusies, management buy-ins of buy-outs én financieringsvraagstukken en fungeert hij eveneens als financieel klankbord voor ondernemers/grootaandeelhouders.
Lees meer
Andre Scheirlinck
Het team van ervaren professionals van Sophista adviseert en begeleidt ondernemers en familiebedrijven kwalitatief onderbouwde beslissingen te nemen over hun financieel strategische vraagstukken in elke fase van de onderneming. Als Managing Partner van Sophista ben ik daarbij verantwoordelijk voor de waarderingspraktijk, waarbij wij ondernemers, familiebedrijven, advocaten en andere adviseurs bijstaan in complexe bedrijfswaarderingsvraagstukken.
Lees meer
Annemiek Vonk-Baaij
Ik ondersteun ondernemers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf voornamelijk bij bijzondere gebeurtenissen of omstandigheden. Voorbeelden van bijzondere gebeurtenissen of omstandigheden zijn bedrijfsoverdrachten (zoals bedrijfsopvolging, samenwerking, fusie, koop of verkoop), geschillen, echtscheiding, ziekte en herpositioneren voor de toekomst.
Lees meer
Annemarie Schulenburg
Lees meer
Andries Griffioen
Jarenlang werkzaam geweest als financieringsspecialist binnen de bancaire sector. Binnen Taurus richt ik mij als Register Valuator in het bijzonder op bedrijfswaarderingen, de aan- en verkoop van bedrijven, alsmede op de financierbaarheid van dit type transacties.
Lees meer
Alieke Mensink
Lees meer
Andrew Pike
Business, intellectual property, and financial instruments valuation expert with more than 20 years experience. My global network of valuation professionals covers all disciplines - business valuation, machinery, maritime, aircraft, art, collectibles and real estate. Purchase Price Allocation (PPA) expert and developer of Dragonfly PPA - the world's fastest and most complete online PPA tool.
Lees meer
Amaya Garmendia Miguel MBV MIF RV
Internationaal financieel deskundige gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven (o.a. voor fusies en overnames), met tevens ruime ervaring op de werkgebieden: werkkapitaalanalyse, optimalisatie van financiële en bedrijfsprocessen, opstellen van financiële prognoses en bedrijfseconomische en sectoranalyses. Goede sociale en communicatieve vaardigheden, ondernemend, accuraat, gedisciplineerd, loyaal en gemotiveerd.
Lees meer
André Oude Weernink
zie www.incorpe.nl
Lees meer
Alicia Keijzer
Lees meer
20 van de 384 leden