Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Karel Scheepers
Adviseur en partner bij Park Corporate Finance sinds 2005. Voorheen director en head of strategic advisory bij NIBC Capitel Bank en partner bij Van den Boom Groep.
Lees meer
Rob Verbakel
Actief in Industrie, High-Tech (van startup tot Unicorn), ICT, MedtechLineBreakErvaring met volgend type ondernemingen:LineBreak- ClouddienstenLineBreak- SAAS bedrijvenLineBreak- Medical Devices (parttime CFO)LineBreakLineBreakVia Shurman (shurman.com) actief in funding netwerk (VC, PE, Alternative Lending) internationaalLineBreakErvaring met Europese financiering (EU/EIF)
Lees meer
Tom ter Bogt
Lees meer
Sebastian Frankenberg
Lees meer
Diederic 't Hooft
Lees meer
Rob Geene
Lees meer
Arine de Groot-den Besten
Lees meer
Rocher Hulst
Lees meer
Hans Webbink
Lees meer
Kees Donkersloot
Lees meer
20 van de 385 leden