Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Christian van der Heijden
Zeer ervaren registeraccountant en registervaluator, met een ruime ervaring in zowel valuation vraagstukken als in M&A (overnames). Voert veelvuldig waarderingen uit in het kader van overnames, geschillen, echtscheidingen, fiscale aanleidingen, insolventie, als onpartijdig of als partijdeskundige, dan wel benoemd door de rechtbank.,,Ervaring strekt zich uit over een brede range van bedrijven, branches, situaties en contexten. Op verzoek kunnen referenties verstrekt worden.
Lees meer
Kees de Geus
Lees meer
Bob Dikkeboom
Als RV’er wordt ik regelmatig betrokken bij echtscheidingen, zowel in de zakelijke als in de privé sfeer. Tevens ben ik eigenaar van het advieskantoor Dikkeboom & Partners waarbij de specialismen financieel en fiscaal ondersteunend kunnen zijn voor de waarderingsopdrachten en het vervolgtraject na de waardering.
Lees meer
Maikel Rooijackers
Lees meer
Roy Joppen
Lees meer
Ton van Teeffelen
Ik ben een betrokken, integere (financiële) duizendpoot die wordt gedreven door resultaat. Door mijn brede kennis en ervaring overzie ik waar disciplines elkaar raken, hoe een beslissing op het ene vlak het andere beïnvloedt. Ik maak de (financiële) impact van deze beslissingen inzichtelijk. Als adviseur en sparring partner op financieel, juridisch, bedrijfseconomisch en strategisch gebied, praat ik ondernemers niet naar de mond en haal ik met gedegen analyses en steekhoudende argumenten de emotie uit beslissingen.
Lees meer
Guus van Houts
Lees meer
Danny Heeren
Lees meer
Koen Jordans
Lees meer
Ron Marsen
Lees meer
20 van de 395 leden