Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Leo van Schijndel
Lees meer
Melvin Huisman
Lees meer
Erik Jan Hennis
Sinds 1997 actief in de waarderingspraktijk. Eerst bij KPMG en later bij MTH Accountants en Adviseurs. Sinds 1 januari 2021 uitgetreden bij MTH en zelfstandig.
Lees meer
Ronald van der Graaf
Lees meer
Jerome Lo ten Foe
Lees meer
Huub Jansen
Huub Jansen ('80). Studeerde economie, Nederlands recht, fiscaal recht, accountancy en business valuation aan de EUR. Heeft ruim 11 jaar gewerkt als openbaar accountant in de controle- en adviespraktijk van EY. Is thans partner bij Crowe Foederer Accountants (Eindhoven).
Lees meer
Charles Rabe
Lees meer
Bas van Bergeijk
Mensen om mij heen beschrijven mij als professioneel, integer, ambitieus, leergierig, scherp, ondernemend en resultaatgericht. Deze competenties zet ik volledig in om in elke situatie waarde toe te voegen. Naast mijn functie als Register Valuator heb ik een brede interesse in sport, loop regelmatig hard (halve marathons) en wandel graag in de natuur. Ook luister ik graag naar muziek, recent gestart met vinyl collectie.
Lees meer
John van de Rijdt
Lees meer
Sander Scholten
E-commerce is mijn specialisme. De meerderheid van onze klanten bestaat dan ook uit ondernemers met een online business. Sinds 2015 faciliteren wij de verkoop, aankoop en waardering van webshops middels ons eigen platform WebshopOvername.nl. In de periode 2018-2020 heb ik de executive master in m&a and valuation gevolgd aan de RUG, wat is afgesloten met een assessment van het NIRV.
Lees meer
20 van de 386 leden