Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Roland Hoekstra
Lees meer
Patrick van Kollenburg
Lees meer
Bart Gijsbers
Mijn naam is Bart Gijsbers. Ik ben adviseur Corporate Finance / Partner bij De Hooge Waerder, een adviesorganisatie gericht op het MKB in met name Noord-Holland. De Hooge Waerder heeft kantoren in Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam.
Lees meer
Patrick Boertien
Lees meer
nirv test
Lees meer
Thomas Klay
Lees meer
Erik Brouwers
Actief als overnameadviseur en waarderingsdeskundige vanuit Groenewegen & Lukaart Corporate Finance.
Lees meer
Friso Kuipers
AenF Partners is sinds 2005 een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist. Zij levert haar diensten aan ondernemingen / ondernemers met een optimale prijs / kwaliteit verhouding op een transparante wijze. AenF Partners is in staat om elk waarderingstraject op een professionele en praktische manier te begeleiden.
Lees meer
Hans van de Pas
Advies en begeleiding van ondernemers bij bedrijfsverkoop, bedrijfsovername, het waarderen van ondernemingen, financieringen en financieel/strategisch advies. LineBreakLineBreakDagelijks begeleid ik als Managing Partner ondernemers bij corporate finance vraagstukken. Match Plan Corporate Finance is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van fusies en overnames. Met 20 deskundige en enthousiaste collega’s opereren wij landelijk vanuit ons kantoor in Den Haag.LineBreakLineBreakWij adviseren eigenaren van nationale en internationale middelgrote en kleinere familiebedrijven bij het totale proces van koop en verkoop van ondernemingen. Daarnaast begeleiden we ondernemers bij waarderingsvraagstukken, financiering en strategisch advies. Wij geloven in een professionele, resultaatgerichte en betrokken aanpak tijdens gehele adviestraject. LineBreakLineBreakDoor de jaren heen hebben we een groot aantal transacties in uiteenlopende sectoren begeleid, voor meer informatie over deze adviestrajecten en ervaringen van klanten zie:LineBreakhttps://www.matchplan.nl/onze-referentiesLineBreakhttps://www.matchplan.nl/onze-referenties/klantervaringen
Lees meer
Robbert Dieben
Corporate Finance and Valuation Consultant with broad experience on a wide variety of business valuation matters and corporate finance / M&A assessments. Specializations:,- Business Valuation,- Impairment and Purchase Price Allocation (IFRS & NL GAAP),- IP Valuation,- Early stage companies (IPEV),- Value Based Management,- Litigation Support,- Transaction Services
Lees meer
30 van de 389 leden