Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Tom ter Bogt
Lees meer
Guido Rooijackers
Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam. Guido Rooijackers (1970) studeerde financiële bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sedert 2002 is hij partner in de maatschap Sman Business Value.
Lees meer
Peter van Mierlo
Lees meer
Frank Leijendekker
Lees meer
Ali Aztouti
Lees meer
Rinske Hamers
Lees meer
Carolien Dominicus
Lees meer
Carlos Apapoe
Lees meer
Gijs Vernoij
Werkzaam als belastingadviseur & Partner bij Gufo Office B.V., tevens trusted advisor en bedrijfswaardeerder.
Lees meer
Richard Peeters
Richard is in 2019 toegetreden tot Match Plan als Director Valuations en is sinds 2020 ook medeaandeelhouder van Match Plan. LineBreakLineBreakHij is sinds 2003 actief op het gebied van waardebepaling en heeft onder andere jaren als Senior Manager bij EY gewerkt. Hij heeft als Register Valuator brede ervaring in complexe waarderingsvraagstukken en is specialist op het gebied van waarderingen voor financiële rapportage doeleinden. LineBreakLineBreakIn 2006 heeft Richard de postdoctorale opleiding Business Valuation afgerond aan de Rotterdam School of Management en in datzelfde jaar is hij beëdigd als RV. Tevens heeft hij in 2012 de Executive Master of Business Valuation afgerond.LineBreakLineBreakRichard heeft een voorkeur voor meer complexe en uitdagende waarderingen. LineBreak
Lees meer
30 van de 386 leden