Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Ronald van der Graaf
Lees meer
Guus van Houts
Lees meer
Michael Morauw
Lees meer
Cornee de Kluyver
Lees meer
Peter van der Vijgh
Lees meer
Aad Janssen
Aad Janssen is zowel REV taxateur o.g. als register valuator. De expertise ligt met name in de (internationale) glastuinbouw en energieprojecten.,Aad Janssen is directeur/mede-eigenaar van een advies- ingenieurs en makelaarskantoor van circa 48 medewerkers.
Lees meer
Sjef Geurts
Sinds juni 2007 werkzaam bij Aeternus als senior analist corporate finance. Hiervoor 15 jaar actief t als mede-eigenaar financieel directeur in een familiebedrijf (metaalbranche), met daarnaast een functie als parttime docent belastingrecht op een HBO. Specialisaties zijn bedrijfswaarderingen (in geschilsituaties), in combinatie met fiscale- en juridische vraagstukken. Specialist Schadebepaling op basis van Verlies ondernemingswaarde of Brutowinst derving methode.
Lees meer
Kees Donkersloot
Lees meer
Patrick van Kollenburg
Lees meer
Cor Molenaar
Lees meer
10 van de 386 leden