Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Frank van Ee
Directeur van Alfa Consultants, de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs. Ingeschreven als Register Valuator en Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Ons team houdt zich bezig met fusies & overnames, waardebepaling en financiering. Dichtbij en betrokken maar altijd gericht op het resultaat.,,Alfa Consultants werkt vanuit Nijkerk en is landelijk actief. Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak. U kunt ons daarvoor bellen via telefoonnummer 088 253 3300 of stuur een e-mail naar consultants@alfa.nl.
Lees meer
Richard Henderiks
Vanuit mij audit - accountancy achtergrond ben ik rond 2000 met wat toeval de (interim) consultancy ingerold, het heeft me niet meer los gelaten. Na inmiddels vele interim rollen en adviesopdrachten te hebben vervuld, combineer ik mijn advieswerk met de eindverantwoordelijke rol bij ISA Group en TIC Assurance. Ik adviseer (MKB) ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijven, (her)financieringen en overige gerelateerde zaken. Als valuator sla ik de brug tussen de theoretische waarde van een bedrijf en een passende prijs. Op het snijvlak van ratio en emotie ondersteun ik met het maken de juiste beslissing.
Lees meer
Pieter Poortvliet
Als register valuator en gerechtelijk deskundige ben ik jaarlijks betrokken bij vele waarderingsopdrachten zowel als partijadviseur als onafhankelijke (rechtbank-) deskundige. Tevens treed ik op als arbiter. Hiernaast ben ik werkzaam in de transactiepraktijk
Lees meer
Niels Baan
Lees meer
Piet Hoogeveen
Lees meer
Jan Pieter Gommers
Lees meer
Karel Scheepers
Adviseur en partner bij Park Corporate Finance sinds 2005. Voorheen director en head of strategic advisory bij NIBC Capitel Bank en partner bij Van den Boom Groep.
Lees meer
Arjan Slobbe
Lees meer
Gert Jan van Maanen
Lees meer
Bob Dikkeboom
Als RV’er wordt ik regelmatig betrokken bij echtscheidingen, zowel in de zakelijke als in de privé sfeer. Tevens ben ik eigenaar van het advieskantoor Dikkeboom & Partners waarbij de specialismen financieel en fiscaal ondersteunend kunnen zijn voor de waarderingsopdrachten en het vervolgtraject na de waardering.
Lees meer
10 van de 389 leden