Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Corlin van Oeveren
Lees meer
Stefanna Gessel-Suijdendorp
Lees meer
Michael Morauw
Lees meer
Frank Meerkerk
Lees meer
Gerben Remmerde
Lees meer
Erik van 't Hoog
Erik has over 15 years of experience in valuation and corporate finance advisory. He has a strong track record in complex valuations and expert valuation advice in both the transaction practice as well as in disputes and litigation settings including the assessment and valuation of economic damages and lost profits.
Lees meer
Alexander den Boer
Lees meer
Peter Segers
Lees meer
Martijn Voorhuis
Lees meer
Jan van Dorp
Ik ben een snelle denker en weet in korte tijd structuur aan te brengen in soms ingewikkelde situaties, waarbij ik de aandacht voor de menselijke maat en relaties nauwlettend in het oog houd. Ik ben oplossingsgericht en praktisch ingesteld met een voortvarende aanpak.
Lees meer
10 van de 389 leden