Vind uw RV

Binnen twee weken een RV die past bij uw aanvraag

Door wie en voor wie?
Ondernemers en/of DGA’s schakelen steeds vaker een RV in, maar ook advocaten en notarissen (bijv. in geval van een echtscheiding) hebben de toegevoegde waarde van een RV ontdekt. Afhankelijk van de situatie kan een RV optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere parten of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een RV uitkomst.

Via het formulier (bijgevoegde button) kunt u het NiRV verzoeken een RV voor te dragen als onafhankelijk deskundige. Het NiRV houdt hierbij zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven criteria en instructies maar kan geen aanbevelingen doen rondom specialisaties van individuele leden.

Toch liever zelf opzoek?

In ons ledenregister vindt u snel uw RV. Dit kan op twee manieren: Weet u al wie u zoekt? Zoek dan op naam. U kunt ook eerst een selectie maken op branche- of waarderingsspecialisme. U kunt uw selectie daarna verder verfijnen.

Harry Bruintjes
Partner Crossings Advisory Strategie Fusies en Overnames Herstructurering Bedrijfswaarderingen
Lees meer
Annemiek Vonk-Baaij
Ik ondersteun ondernemers en organisaties in het midden- en kleinbedrijf voornamelijk bij bijzondere gebeurtenissen of omstandigheden. Voorbeelden van bijzondere gebeurtenissen of omstandigheden zijn bedrijfsoverdrachten (zoals bedrijfsopvolging, samenwerking, fusie, koop of verkoop), geschillen, echtscheiding, ziekte en herpositioneren voor de toekomst.
Lees meer
Arjan Visser
Ik ben sinds 2010 werkzaam op het gebied van bedrijfswaardering en schades. Daarvoor werkte ik in de accountancy en vervulde ik op interim basis rollen als hoofd administratie en controller bij zowel nationale als internationale organisaties in de profit en non-profit sector. Ik ben gespecialiseerd in zowel onafhankelijke waarderingen in opdracht van de rechtbank / ondernemingskamer als waarderingen in het kader van transacties, (fiscale) herstructureringen, verslaggevingsvraagstukken en opvolgingsvraagstukken.
Lees meer
Bjorn Lomeijer
Lees meer
Frank van der Noll
Actief en ervaren in de brede waarderingspraktijk en participerend in het waarderingsbureau International Business Valuers BVVeelal betrokken bij waarderingen in de MKBsfeer conflicten en echtscheidingen alsmede transactiegerelateerde opdrachten
Lees meer
Paulien Vissers
Na de bachelor Bedrijfseconomie heb ik zowel de master Accountancy als de master Finance afgerond aan Tilburg University. In 2023 heb ik de opleiding Business Valuation afgerond aan Nyenrode Business Universiteit en ik ben sinds 2024 ingeschreven bij het NiRV als Register Valuator (RV).
Lees meer
Jelco van Nuenen
Lees meer
Remon Krikke
Lees meer
Erik Brouwers
Actief als overnameadviseur en waarderingsdeskundige vanuit Groenewegen & Lukaart Corporate Finance.
Lees meer
Matthijs Visser
Lees meer
10 van de 395 leden