Jaarcongres

NiRV Jaarcongres op 16 oktober 2024

‘THE BIG PICTURE – A broader perspective’

Dat is het thema van het Jaarcongres wat het NiRV organiseert op 16 oktober a.s. op de industriële locatie ‘De Fabrique’ in Utrecht.

Voor de waardering van een onderneming worden, naast informatie op ondernemings-niveau, ook macro-economische parameters gebruikt waaronder inflatie, rentebeleid, impact op supply chains en risico’s in bredere zin. Deze risico’s spelen een significante rol in de waardering van een onderneming en zijn ‘forward-looking’.

Het is soms lastig de (dikwijls eenvoudiger te verkrijgen) ondernemings-specifieke data te koppelen aan (meer abstracte) macro-economische ontwikkelingen en daarom is zowel de Register Valuator als elke corporate finance specialist gebaat bij meer inzicht op dit terrein. Mainstream media kunnen een bron van informatie zijn, echter een meer gefundeerde argumentatie-lijn is zeer wenselijk en dus ook de bijdrage van experts op dit gebied.

Dagvoorzitter:
* Charles Groenhuijsen – TV Talkshow host, America Specialist & Author

Sprekers:
* Nick Talbot – CEO IVSC
* Edin Mujagic – Fund Controller, Lead Economist & Author
* Rob de Wijk – Founder The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS), Professor of International Relations and Security at Leiden University & Author

Locatie:
De Fabrique, Utrecht

Voorlopig programma:
11:30 uur: Ontvangst
12:00 uur: Lunch
13:00 uur: Welkom/Opening
13:15 uur: Presentatie spreker 1
14:30 uur: Presentatie spreker 2
15:30 uur: Korte pauze
16:00 uur: Presentatie spreker 3
17:00 uur: Paneldiscussie
17:30 uur: Afsluiting
18:00 uur: Borrel en aansluitend buffet
20:00 uur: Einde van het NiRV Jaarcongres

Kosten:
€ 295,- excl. BTW

Charles Groenhuijsen - TV Talkshow host, America Specialist & Author

Dagvoorzitter Charles Groenhuijsen zal met zijn blik op de wereld aan het einde van de middag de sprekers interviewen in een paneldiscussie en vanuit verschillende invalshoeken de middag afsluiten met nieuwe inzichten voor de deelnemers.

Nick Talbot - CEO van IVSC

Ervaren CEO met een aantoonbare geschiedenis in het samenbrengen van en werken met internationale belanghebbenden, waaronder ministers, CEO’s, non-profit executives, vooraanstaande investeerders en regelgevende leiders, grote investeringsbanken, professionele instanties en academici. IVSC werkt samen met prominenten in de wereld om het vertrouwen in buitenlandse investeringen en in het financiële systeem te helpen verbeteren door middel van een wereldwijde standaardisatie van de waardering van alle activa-klassen. Nick is vertegenwoordiger van IVSC bij de VN en soortgelijke entiteiten.

Edin Mujagic - Fund Controller, Lead Economist & Author

Econoom Edin Mujagic zal actuele economische ontwikkelingen koppelen aan historische context. Met name zijn boek “Keerpunt 1971’ dat ingaat op het historische besluit door de Nixon Administration om de goudstandaard los te laten en de gevolgen hiervan die wij dagdagelijks ervaren, zal hierin de rode draad vormen.

Rob de Wijk - Founder The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS), Professor of International Relations and Security at Leiden University & Author

Rob de Wijk zal de huidige en eventueel verwachte complexe geopolitieke ontwikkelingen analyseren en vertalen naar heldere, begrijpelijke taal waar de Register Valuator het komend jaar (en daarna) rekening mee kan houden.

PE punten

Aan het Jaarcongres worden 4 PE punten toegekend.

Help mij met het vinden van een Register Valuator