Inschrijven

Familiebedrijven en private equity

Private equity heeft zich inmiddels gevestigd als een onmisbare financieringsbron voor (gedeeltelijke) bedrijfsovernames in het MKB. Familiebedrijven in het MKB hebben hun koudwatervrees voor grote investeerders inmiddels laten varen. Stel de volgende situatie doet zich voor: je klant heeft private equity aangetrokken, en nu? Hoe navigeer je door het private equity-model, hoe bied je de beste ondersteuning aan je klant en hoe behoud je controle over het proces? Belangrijker nog, is deze financieringsvorm geschikt voor het familiebedrijf van jouw klant? Samen met onze specialisten verken je de voor- en nadelen van private equity en de impact ervan op de dienstverlening aan jouw klant.

In twee plenaire sessies en een zestal workshops praten onze specialisten je bij over de achtergronden, trends en ontwikkelingen van private equity.
De insteek is hetzelfde als die van Tijdschrift Familiebedrijven:
– fiscaal
– juridisch
– financieel
– accountancy
– algemeen
Deze invalshoeken zul je ook terugzien in de workshops. Je kunt je aanmelden voor twee van de zes workshops.

Dit congres is interessant voor accountants, fiscalisten, corporate finance adviseurs, register valuators, advocaten/notarissen ondernemingsrecht, financieel planners, familiebedrijven adviseurs, overdrachtsbemiddelaars.

Abonnees op Tijdschrift Familiebedrijven kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan het congres.

https://www.nationaalcongresfamiliebedrijven.nl/
PE punten

Het NiRV kent 4 PE-punten toe aan dit congres.

https://www.nationaalcongresfamiliebedrijven.nl/
Help mij met het vinden van een Register Valuator