Advanced Program ESG VOOR FINANCE & CONTROL

OPEN DE DEUREN NAAR MEER DUURZAAM SUCCES VOOR JE ORGANISATIE
Transparantie en verantwoord ondernemerschap zijn inmiddels onmisbaar in het hedendaagse bedrijfsleven, terwijl navigeren door de complexe wereld van ESG-rapportages en regelgeving voor velen nog een uitdaging is. Duurzaamheid staat centraal in elke bedrijfsstrategie, maar hoe aligneer je nu operationele beslissingen met belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) gericht op duurzaamheid? En hoe realiseer je tegelijkertijd een positieve impact op de bottom line met een duurzaamheidsstrategie?

Dit programma is op maat gemaakt om deelnemers in staat te stellen hun duurzaamheidsstrategie en -ambities te realiseren, en hier zo transparant en effectief mogelijk over te rapporteren. Dit unieke programma leert je deuren te openen naar innovatie, groene financieringsopties en voorziet in een diepgaand begrip van de impact van duurzaamheidsrapportages op personeel, supply chain partners, kapitaalverstrekkers en concurrenten.

DUURZAAMHEIDSRAPPORTAGES EFFECTIEF TOEPASSEN
Het Advanced Program ESG voor Finance & Control biedt een dynamische mix van academische diepgang, praktische oefeningen en waardevolle inzichten uit de praktijk. Het programma wordt geleid door 3 vooraanstaande TIAS-professoren, elk met hun eigen expertisegebied. Het leerproces wordt verder verrijkt met gastcolleges van experts uit de industrie, die praktische kennis bieden om jouw duurzame strategie te verheffen.

We starten deze driedaagse met een Sustainable Development Game, waarbij je strategische beslissingen neemt die rechtstreeks van invloed zijn op belangrijke prestatie-indicatoren. We duiken we in de complexe wereld van CSRD en duurzaamheidsrapportages, je leert hoe je adequaat kunt navigeren door regelgeving en hoe je niet-financiële informatie naadloos integreert in rapportages.

DEELNEMERSPROFIEL
Het programma ESG voor Finance & Control is bedoeld voor professionals die beter willen leren navigeren door de complexe wereld van duurzaamheid, CSRD en ESG reporting. Of je nu een doorgewinterde manager, executive, of startende professional bent, en of je nu uit de financiële of niet-financiële sector komt, zolang je gemotiveerd bent om je expertise te verdiepen en de specifieke uitdagingen en kansen rondom duurzaamheidsrapportage aan te pakken, dan is dit programma iets voor jou.

Deelnemers zijn onder andere:

– CSR-manager
– Controller
– Risicomanager
– Compliance officer
– Business analist
– Ondernemer

TOELATINGSEISEN
Wij streven naar deelnemersgroepen waar veel talent, ervaring en potentie aanwezig is. Daarom hanteren we toelatingseisen. Op die manier garanderen wij onderwijs op topniveau. Wij vragen:

– Minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie.
– Een stevige basis in financiële concepten en methoden.
– Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.

Meer informatie
PE punten

Aan dit programma worden 6 PE-punten toegekend.

Meer informatie
Help mij met het vinden van een Register Valuator