Waarderen met positieve impact

deze workshop is een herhaling van april

Type: klassikale scholing

Datum: maandag 21 november 2022

Tijd: 9:00 – 12:45 uur

Locatie: Landgoed de Horst, de Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijssenberg

Organisator: NiRV

Website: http://www.nirv.nl

Email: secretariaat@nirv.nl

Inhoud van de workshop:

Tijdens de workshop ‘waarderen met positieve impact’ zullen de deelnemers meer informatie krijgen over de verschillende ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Er zullen verschillende onderdelen behandeld worden: van een B Corp certificering, de verschuiving van shareholder value naar stakeholder value, de organisatie haar CO2-footprint van een organisatie tot de verplichte CSRD wetgeving. Met deze kennis starten we graag het gesprek: ‘Wat voor impact hebben deze ontwikkelingen op de bedrijfswaardering?’.

Move to Impact

Move to Impact heeft als missie om organisatie te activeren een positieve impact te genereren met behulp van praktische tools en programma’s. De consultants van Move to Impact helpen organisaties op een datagedreven manier de eerste stappen te maken richting een duurzame organisatie. Dit wordt gedaan door middel van programma’s voor de B Corp certificering, de CSRD wetgeving, maar ook het ontwikkelen van datagedreven, geautomatiseerde tools om de impact van de organisatie inzichtelijk te maken op sociaal, ecologisch en financieel gebied.

Het programma ziet er als volgt uit:

9:00 uur: inloop, ontvangst
9:30 uur: aanvang workshop
11:00 uur: Pauze
11:15 uur: vervolg workshop
12:45 uur: einde workshop

Kosten
De kosten voor deelname bedragen voor:

NiRV-leden: € 300,- p.p. excl. BTW
Niet NiRV-leden: € 400,- p.p. excl. BTW

Aan deze workshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

Locatie: Landgoed de Horst

de Horst 1
3971 KR Driebergen-Rijssenburg

Over de sprekers:

Skadi Mobius

Skadi Mobius heeft echt hart voor de wereld. Door de verschillende opleidingen (Communicatiewetenschappen, Management Consulting & Sustainability management) weet zij wat organisaties beweegt, en hoe deze op een duurzame manier kunnen handelen. Dit alles doet zij op een creatieve manier: door het inzichtelijk te maken door middel van visualisatie. Naast dat zij één van de co-founders van Move to Impact op haar CV heeft staan, heeft zij ook gewerkt voor verschillende grote organisaties: van IKEA, Verenigde Naties, Warchild tot ABN Amro.

Jesse Bruijnzeels

Jesse Bruijnzeels wordt gedreven door een passie voor duurzaamheid. Hij heeft gestudeerd aan verschillende universiteiten in Europa en behaalde een master in Europees bestuur, economie en duurzaamheid. Daarnaast heeft hij onderwijs op het gebied van energietransitie gevolgd bij Nyenrode. Hij werkte als analist voor ABN-AMRO en in de energietransitie bij Port of Amsterdam. Binnen Move to Impact is hij gespecialiseerd op alle activiteiten rondom CSRD en ESRS-wetgeving zoals: Materialiteits-analyse, het opzetten van sociale en ecologische KPIs en het samenbrengen van verschillende afdelingen en behoeftes in een bedrijf.

PE-punten
In het kader van de regeling Permanente Educatie Register Valuators worden aan deze workshop PE-punten toegekend aan Register Valuators.

# PE-punten: 3.00