NiRV Jaarcongres 2020 UITGESTELD

Merkbouwen & Waardecreatie

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, raken ons allemaal. Horecabedrijven, toeristische attracties, culturele instellingen en scholen zijn gesloten en evenementen en sportactiviteiten zijn afgelast. Omdat voor de organisatie van een evenement 100% zekerheid nodig is, heeft het bestuur van het NiRV tijdens een spoedoverleg helaas moeten besluiten om het Jaarcongres van 8 april op Circuit Zandvoort tot nader order uit te stellen.

 

Namens het NiRV wensen wij u heel veel sterkte in de komende periode! Laten we erop vertrouwen dat de verregaande maatregelen van de overheid het gewenste effect sorteren.

 

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf.

—————————————————————–

Oorspronkelijke tekst:

Het NiRV organiseert op 8 april 2020 op Circuit Zandvoort alweer haar derde Jaarcongres, een bijeenkomst waar permanente educatie, netwerken en een aangename dag de doelstelling zijn. Thema dit jaar is Merkbouwen & Waardecreatie. Een interessant onderwerp dat een verdiepingsslag meer dan waard is.

Naast onze eigen leden zullen ook M&A adviseurs, investment managers, advocaten, bankiers en accountants onder de bezoekers zijn.

Verdiepingscursus fiscale aspecten van huwelijkse voorwaarden

Verdiepingscursus fiscale aspecten van huwelijkse voorwaarden

Datum

18 juni 2020

Verdiepingscursus echtscheiding: de fiscale en juridische (on)mogelijkheden van PEB en ODV (deel I)

Verdiepingscursus echtscheiding: de fiscale en juridische (on)mogelijkheden van PEB en ODV (deel I)

Datum

6 oktober 2020

Verdiepingscursus echtscheiding: de fiscale en juridische (on)mogelijkheden van lijfrente en loonstamrecht bij de eigen BV (deel II)

Verdiepingscursus echtscheiding: de fiscale en juridische (on)mogelijkheden van lijfrente en loonstamrecht bij de eigen BV (deel II)

Datum

3 november 2020

Merkbouwen & waardecreatie

NiRV jaarcongres 2020

Het NiRV organiseert alweer haar derde Jaarcongres. Een bijeenkomst waar permanente educatie, netwerken en het opdoen van inspiratie de doelstelling zijn. Thema dit jaar is Merkbouwen & Waardecreatie. Een interessant onderwerp dat een verdiepingsslag meer dan waard is.

Circuit Park Zandvoort

Met de Dutch Grand Prix op 3 mei a.s. weet Nederland zich internationaal als merk te presenteren. Door de historie van Zandvoort en de prestaties van het jonge supertalent Max Verstappen te combineren met goed ondernemerschap is Nederland in een klap terug op het F1 toneel. In de Heineken Dutch Grand Prix Lounge staat tussen 13.00 en 17.30 uur het thema Merkbouwen & Waardecreatie centraal. Drie sprekers belichten ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond het centrale thema van de dag. Met als doelstelling dat de bezoekers inzicht krijgen waarmee ze rekening dienen te houden bij de waardering van een merk of van een onderneming, die een of meerdere sterke merken bezit.

Netwerken en kennis opdoen
Het NiRV-Jaarcongres is dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen én aan uw permanente educatie te werken.

Locatie:
Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Kenniscentrum

Thema’s

Archief

Mediacontact

Ons secretariaat is het primaire contact voor de media.

Ons magazine: VanWaarde

Als beroepsvereniging van Register Valuators heeft het NiRV met ‘VanWaarde’ haar eigen lijfblad. ‘VanWaarde’ is een digitaal magazine speciaal voor de ondernemer/dga en alle professionals die betrokken zijn bij waarderingsvraagstukken. Schrijf u in en ontvang ‘VanWaarde’ gratis elke drie maanden in uw mailbox.