NiRV Jaarcongres 2020

Merkbouwen & Waardecreatie

Het NiRV organiseert op 8 april 2020 op Circuit Zandvoort alweer haar derde Jaarcongres, een bijeenkomst waar permanente educatie, netwerken en een aangename dag de doelstelling zijn. Thema dit jaar is Merkbouwen & Waardecreatie. Een interessant onderwerp dat een verdiepingsslag meer dan waard is.

Naast onze eigen leden zullen ook M&A adviseurs, investment managers, advocaten, bankiers en accountants onder de bezoekers zijn.

Seminar Corporate Valuation, Excel Modelling and the Challenges of SMEs

Seminar Corporate Valuation, Excel Modelling and the Challenges of SMEs 16 en 17 april 2020

Datum

16 april 2020

Merkbouwen & waardecreatie

NiRV jaarcongres 2020

Het NiRV organiseert op 8 april 2020 op Circuit Zandvoort alweer haar derde Jaarcongres. Een bijeenkomst waar permanente educatie, netwerken en het opdoen van inspiratie de doelstelling zijn. Thema dit jaar is Merkbouwen & Waardecreatie. Een interessant onderwerp dat een verdiepingsslag meer dan waard is.

Circuit Park Zandvoort

Met de Dutch Grand Prix op 3 mei a.s. weet Nederland zich internationaal als merk te presenteren. Door de historie van Zandvoort en de prestaties van het jonge supertalent Max Verstappen te combineren met goed ondernemerschap is Nederland in een klap terug op het F1 toneel. In de Heineken Dutch Grand Prix Lounge staat op 8 april 2020 tussen 13.00 en 17.30 uur het thema Merkbouwen & Waardecreatie centraal. Drie sprekers belichten ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond het centrale thema van de dag. Met als doelstelling dat de bezoekers inzicht krijgen waarmee ze rekening dienen te houden bij de waardering van een merk of van een onderneming, die een of meerdere sterke merken bezit.

Netwerken en kennis opdoen
Het NiRV-Jaarcongres is dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen én aan uw permanente educatie te werken.

Programma:

09:30 uur: Ontvangst NiRV leden voor Algemene Ledenvergadering (ALV)

10:00 uur: Aanvang ALV

12.00 uur: Lunch en inloop deelnemers NiRV Jaarcongres

13:00 uur: Aanvang Jaarcongres

13.15 uur: Prof. dr. Ed Peelen, hoogleraar content marketing aan de UvA

14.00 uur: Marlou van de Braak, legal director Global IP & Commerce bij Heineken

15.00 uur: Pauze

15.30 uur: Andrew Watson, co-founder at Rethinking Capital en IP valuation expert

16.30 uur: Jan Lammers: Topsport, sportmarketing en de Dutch Grand Prix

17.15 uur: Beschouwing van de dag

17.30 uur: Netwerken + diner

20.00 uur: Einde

Locatie:
Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Kenniscentrum

Thema’s

Archief

Mediacontact

Ons secretariaat is het primaire contact voor de media.

Ons magazine: VanWaarde

Als beroepsvereniging van Register Valuators heeft het NiRV met ‘VanWaarde’ haar eigen lijfblad. ‘VanWaarde’ is een digitaal magazine speciaal voor de ondernemer/dga en alle professionals die betrokken zijn bij waarderingsvraagstukken. Schrijf u in en ontvang ‘VanWaarde’ gratis elke drie maanden in uw mailbox.