NiRV Jaarcongres 2020

Merkbouwen & Waardecreatie

Het NiRV organiseert op 8 april 2020 op Circuit Zandvoort alweer haar derde Jaarcongres. Een Jaarcongres dat deze keer in het teken staat van ‘De waarde van een sterk merk’ en ‘De dynamiek van familiebedrijven’. Interessante onderwerpen die een verdiepingsslag meer dan waard zijn.

Circuit Park Zandvoort

Met het oog op de Dutch Grand Prix op 3 mei is de gekozen locatie helemaal actueel. Met trots kunnen wij melden dat voormalig autocoureur ‘Jantje’ Lammers onze dagvoorzitter zal zijn. Na de Algemene Ledenvergadering (ALV) van die ochtend pakt hij het stokje ’s middags over en loodst hij ons door het middagprogramma. Met het vastleggen van vooraanstaande sprekers uit de praktijk van Merkbouwen & Waardecreatie zijn we op het moment nog druk bezig.

Netwerken en kennis opdoen
Het NiRV-Jaarcongres is dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen én aan uw permanente educatie te werken.

Het voorlopig programma ziet er als volgt uit:

09:30 uur: Ontvangst NiRV leden voor Algemene Ledenvergadering (ALV)

10:00 uur: Aanvang ALV

12.00 uur: Lunch en inloop deelnemers NiRV Jaarcongres

13:15 uur: Aanvang Jaarcongres o.l.v. Jan Lammers

13.30 uur: Waar herken je een sterk merk aan? – interactief

14.00 uur: Presentatie DGA succesvol familiebedrijf

15.00 uur: Pauze

15.30 uur: Spreker uit de praktijk van ‘Merkbouwen en Waardecreatie’

16.30 uur: Beschouwing van de dag

17.30 uur: Netwerken + diner

Locatie:
Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Kosten

De kosten voor deelname aan het congres, volledig verzorgd met lunch en diner bedragen € 295,00 p.p. excl. BTW. Leden van het NiRV hebben een exclusief ledenvoordeel en betalen voor deelname aan het Jaarcongres slechts € 150,00 p.p. excl. BTW.

Annulering is tot 1 week voorafgaand aan de workshop kosteloos. Bij afmelding binnen 1 week of no-show heeft u geen recht op restitutie van het deelnamebedrag.