NiRV Jaarcongres 2020

NiRV Jaarcongres uitgesteld

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, raken ons allemaal. Horecabedrijven, toeristische attracties, culturele instellingen en scholen zijn gesloten en evenementen en sportactiviteiten zijn afgelast. Omdat voor de organisatie van een evenement 100% zekerheid nodig is, heeft het bestuur van het NiRV tijdens een spoedoverleg helaas moeten besluiten om het Jaarcongres van 8 april op Circuit Zandvoort tot nader order uit te stellen.

 

Namens het NiRV wensen wij u heel veel sterkte in de komende periode! Laten we erop vertrouwen dat de verregaande maatregelen van de overheid het gewenste effect sorteren.

 

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf.

—————————————————————–

Oorspronkelijke tekst:

Het NiRV organiseert op 8 april 2020 op Circuit Zandvoort alweer haar derde Jaarcongres. Een bijeenkomst waar permanente educatie, netwerken en het opdoen van inspiratie de doelstelling zijn. Thema dit jaar is Merkbouwen & Waardecreatie. Een interessant onderwerp dat een verdiepingsslag meer dan waard is.

Naast onze eigen leden zullen ook M&A adviseurs, investment managers, advocaten, bankiers en accountants onder de bezoekers zijn.

Circuit Park Zandvoort

Met de Dutch Grand Prix op 3 mei a.s. weet Nederland zich internationaal als merk te presenteren. Door de historie van Zandvoort en de prestaties van het jonge supertalent Max Verstappen te combineren met goed ondernemerschap is Nederland in een klap terug op het F1 toneel. In de Heineken Dutch Grand Prix Lounge staat op 8 april 2020 tussen 13.00 en 17.30 uur het thema Merkbouwen & Waardecreatie centraal. Drie sprekers belichten ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond het centrale thema van de dag. Met als doelstelling dat de bezoekers inzicht krijgen waarmee ze rekening dienen te houden bij de waardering van een merk of van een onderneming, die een of meerdere sterke merken bezit.

Sprekers op ons jaarcongres

  • Prof. dr. Ed Peelen, hoogleraar content marketing aan de UvA;
  • Marlou van de Braak, legal director Global Intellectual Property & Global Commerce bij Heineken;
  • Andrew Watson, co-founder at Rethinking Capital, IP valuation expert;
  • Jan Lammers, directeur sportevenementen Circuit Zandvoort.

Dagpresentator is Rob Wieleman.

Jan Lammers sluit de dag af met een inspirerend verhaal over topsport, sportmarketing en de Dutch Grand Prix.

Gedurende de dag zal het thema Formule 1 ook ruimschoots aan bod komen tijdens de informele momenten.

Netwerken en kennis opdoen

Het NiRV-Jaarcongres is dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, kennis op te doen én aan uw permanente educatie te werken. Na afloop van het congres is er nog een borrel met netwerkactiviteit en een diner.

Corona-maatregelen en geld terug garantie

De aangescherpte Corona-maatregelen zijn uitgebreid naar het hele land. Dit maakte zorgminister Bruins op 12 maart bekend tijdens een persconferentie waarbij ook premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM, aanwezig waren. Het directe gevolg van de uitgebreide maatregelen is dat het landelijke crisisteam adviseert om alle evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland af te gelasten. De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april.

Als NiRV respecteren wij de richtlijnen van minister Bruins en kijken wij nog even aan wat er de komende periode gebeurt. Mocht blijken dat het NiRV Jaarcongres van 8 april toch niet door kan gaan, krijgen deelnemers het inschrijfgeld terug.

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte als er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen!

Locatie

Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Kosten

De kosten voor deelname aan het congres, volledig verzorgd met lunch en diner bedragen € 295,00 p.p. excl. BTW. Leden van het NiRV hebben een exclusief ledenvoordeel en betalen voor deelname aan het Jaarcongres slechts € 150,00 p.p. excl. BTW.

Annulering is tot 1 week voorafgaand aan het Jaarcongres kosteloos. Bij afmelding binnen 1 week of no-show heeft u geen recht op restitutie van het deelnamebedrag.

Vragen?

Het secretariaat is tijdens de Corona-maatregelen gewoon bereikbaar.