Agenda
Datum: 20 september 2023

Workshop 'Transfer Pricing'

Inhoud van de workshop

In deze workshop zal worden ingegaan op de beginselen van transfer pricing en de raakvlakken tussen transfer pricing en waarderingen. Daarnaast zullen specifieke thema’s aan bod komen zoals de overdracht van activa of activiteiten binnen een groep (‘business restructuring’), transfer pricing aspecten van financiële transacties en het voorkomen / oplossen van transfer pricing geschillen (‘dispute resolution’). In aanvulling op de theorie zullen deze aspecten ook worden behandeld aan de hand van enkele casusposities uit de praktijk.

AANMELDEN
Docent/spreker

Dirk Brouwers is sinds 2013 als partner verbonden aan RED Transfer Pricing in Den Bosch. In die hoedanigheid adviseert hij multinationale ondernemingen (beursgenoteerd, privately owned), investeringsfondsen en private equity partijen. Daarnaast werkt RED regelmatig samen met financiële en juridische dienstverleners (accountants, fiscalisten, advocaten en adviseurs) die behoefte hebben aan ondersteuning op transfer pricing vlak. Dirk publiceert met enige regelmaat artikelen over transfer pricing in vakbladen, in het bijzonder over transfer pricing met betrekking tot financiële transacties.

Programma en kosten

Programma:
13:00 uur Inloop/Ontvangst
13:30 uur Aanvang workshop
15:00 uur Pauze
15:30 uur Vervolg workshop
17:00 uur Einde workshop

Kosten:
De kosten voor deelname als NiRV-lid bedragen € 300,- per persoon excl. BTW.
Overige deelnemers, geen lid van het NiRV, betalen € 400,- per persoon excl. BTW.

Annulering is tot 1 week voorafgaand aan de workshop kosteloos. Bij afmelding binnen 1 week of no-show heb je geen recht op restitutie van het deelnamebedrag. Wel mag men eventueel iemand anders/een collega aanmelden. Indien de collega geen lid is bij het NiRV wordt een aanvullende factuur gestuurd.

Locatie

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

PE punten

Voor deelname aan deze workshop worden 3 PE punten toegekend aan Register Valuators.

Help mij met het vinden van een Register Valuator