Agenda
Datum: 8 juni 2023

DCFA Themabijeenkomst Tax & Legal

Het bestuur heeft Jan Louis Burggraaf bereid gevonden je bij te praten over de ‘share purchase agreement’ anno 2023.

Aanmelden
Spreker

Jan Louis Burggraaf ontving maar liefst acht keer de prijs voor beste M&A-advocaat, twee keer de prijs voor beste dealmaker en in 2017 een lifetime achievement award voor best M&A lawyer of the Netherlands.
Hij is inmiddels dertig jaar werkzaam in de (inter)nationale fusie- en overnamewereld en is betrokken geweest bij grote en complexe transacties in Nederland en daarbuiten. Zo was Jan Louis betrokken bij o.a. de fusie van KLM-Air France en Ahold-Delhaize en zat hij aan de onderhandelingstafel bij fusie- en overnametransacties door o.a. Delta Lloyd, TNT Express, ABN AMRO, Nuon, Vedior, Randstad, PCM, D.E. Masterblenders, 1753, Wolters Kluwer, SNS Reaal, Jumbo, Royal Numico, Heineken en nog vele andere.
Meer informatie vind je op: https://burggraafhoekstra.com/

Programma

15:30 uur Ontvangst met koffie
16:00 uur Aanvang programma
17:15 uur Q&A
17:30 uur Afsluiting en borrel met maaltijd vervangende hapjes
19:30 uur Einde

Locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats bij:

Buitenplaats Sparrendaal
Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Kosten

Deelname aan de bijeenkomst is voor DCFA-leden kosteloos. BOBB-, NIRV-leden en introducés betalen € 60 excl. BTW. Niet-leden betalen € 90 excl. BTW.

Afmelden
Afmelding dient schriftelijk en uiterlijk 1 juni plaats te vinden via ons secretariaat secretariaat@dcfa.nl. Bij afmelding na 1 juni en bij no-show zijn wij genoodzaakt aan de DCFA-leden een bijdrage van € 50 excl. BTW in rekening te brengen. Niet-leden hebben bij afmelding na 1 juni of no-show geen recht op restitutie van het deelnamebedrag.

Help mij met het vinden van een Register Valuator